Ταπετσαρίες Αυτοκινήτου

Η εταιρεία MCS εξειδικεύεται στην κατασκευή ταπετσαρίας αυτοκινήτου. Προσφέρουμε άψογη εφαρμογή και άριστο αποτέλεσμα. Αντικαθιστάμε την παλιά σας ταπετσαρία με μια νέα, της αρεσκείας σας. Μεταμορφώστε το αμάξι σας και χαρίστε του τελείως διαφορετική όψη. Απομακρύνετε την παλιά και φθαρμένη ταπετσαρία, η οποία μπορεί να αποτελεί εστία μικροβίων ή και να έχει σκιστεί. Προσφέρουμε λογικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση. Είμαστε… ειδικοί στην ταπετσαρία αυτοκινήτου!

Τιμόνια Αυτοκινήτου

Τιμόνια Αυτοκινήτου

SMART FOR TWO

Ντύνουμε το τιμόνι του αυτοκινήτου σας, με υλικό της αρεσκείας σας, δέρμα ή δερματίνη. Το ντύσιμο του είναι με χρώμα και design της επιλογής σας, με υψηλής ποιότητας υλικό που αντέχει με την καθημερινή χρήση. Είναι χειροποίητα, ραμμένα με το χέρι, με κλωστές που κρατάνε για να δώσουν άψογη εφαρμογή και άριστο αποτέλεσμα.

Ουρανός Αυτοκινήτου

Ουρανός Αυτοκινήτου

Αφαιρούμε εξ’ ολοκλήρου την παλιά επένδυση της οροφής του αυτοκινήτου σας και την αντικαθιστούμε με νέα, της επιλογής σας. Διαθέτουμε πολλά χρώματα αναλόγως της αρεσκείας σας, και σχέδια του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Η εργασία για τον ουρανό αυτοκινήτου μπορεί να κρατήσει έως και 2 μέρες, και εξαρτάται από τα καιρικά φαινόμενα γιατί πρέπει  να στεγνώσει η κόλλα και για να κολλήσει καλά το υλικό για το ουρανό.

Ουρανός Αυτοκινήτου

Ουρανός αυτοκινήτου

Εάν ο ουρανός του αυτοκινήτου σας έχει πλέον φθαρεί και επιθυμείτε να τον αντικαταστήσετε, τότε η MCS σάς δίνει τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις. Αφαιρούμε εξ ολοκλήρου την παλιά επένδυση της οροφής του αυτοκινήτου σας και την αντικαθιστούμε με νέα, της επιλογής σας. Ξεχάστε τους λεκέδες, τις μυρωδιές από το τσιγάρο ή τις φθορές που προκάλεσε η πάροδος του χρόνου.

Τιμόνια Αυτοκινήτου

Τιμόνια Αυτοκινήτου

Ο χρόνος εργασίας για τα τιμόνια, είναι μέχρι και 2 ημέρες, και εξαρτάται από τα σχέδια που θέλει ο πελάτης, και πάντα βάση προτεραιότητας επειδή είναι ράψιμο με το χέρι, χρειάζεται παραπάνω προσοχή και συγκέντρωση.

Λεβιέ

Λεβιέ

Αντικαθιστούμε το ύφασμα του λεβιέ αυτοκινήτου με δέρμα ή δερματίνη, της επιλογής σας.
O χρόνος εργασίας του δεν ξεπερνάει τη 1 μέρα.

Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού

Αλλάζουμε την επένδυση του τιμονιού του αυτοκινήτου σας με νέα, της επιλογής σας. Επιλέξτε δερμάτινες επενδύσεις που δεν λερώνονται και είναι ανθεκτικές στο χρόνο. Βρείτε στη MCS μεγάλη ποικιλία επιλογών, που καλύπτουν κάθε απαίτηση. Προσφέρουμε προνομιακές τιμές και άψογο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά, για οποιαδήποτε πληροφορία.

Άμεση επικοινωνία στο 211 183 7020

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα έργα μας

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα έργα μας

Τα σαλόνια αυτοκινήτου που φτιάχνουμε έχουν διαφορετικά σχέδια, το κάθε ένα κατα παραγγελία. Όλα μας τα σαλόνια είναι χειροποίητα, με τεχνικούς που έχουν χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Όλα τα σαλόνια είναι με δερματίνη / δέρμα άριστης ποιότητας, με ειδικά σχέδια (ακόμα και τα πιο δύσκολα γούστα) και πάντα φτιαγμένα για την ικανοποίηση του πελάτη.

Υ.Γ – Ο χρόνος εργασίας διαφέρει για το κάθε σαλόνι. Σε περίπτωση που τα υλικά είναι με παραγγελία από το εξωτερικό, η εργασία θα αρχίσει μόλις γίνει η παραλαβή των υλικών. Για περισσότερα σχέδια, πληροφορίες και δείγματα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

CLASSIC CAR

CLASSIC CAR

Κλασσικό σχέδιο σαλόνι αυτοκινήτου, με δερματίνη ή/και δέρμα, άριστης ποιότητας. Τα σχέδια είναι κατά παραγγελία και ο χρόνος εργασίας μπορεί να είναι μέχρι και 5 εβδομάδες, αναλόγος με τι έχει ζητήσει ο πελάτης. Τα κλασσικά αυτοκίνητα έχουν λίγη παραπάνω δουλειά και διαφορετικό σύστημα, οπότε για να βγει και το κλασσικό «look» του αυτοκινήτου, η δουλειά γίνεται με έξτρα φροντίδα.

VAN – BUS / MINIBUS

VAN – BUS / MINIBUS

Φτιάχνουμε και τα καθίσματα για μεγαλύτερα οχήματα. Χρησιμοποιούμε δερματίνη & δέρμα που είναι ανθεκτικά στη βρώμα, αδιάβροχα και με άριστη ποιοότητα που αντέχει στο χρόνο

Πόρτες αυτοκινήτου (SMART FOR TWO)

Πόρτες αυτοκινήτου (SMART FOR TWO)

Η πόρτες αυτοκινήτου φτιάχνονται με υλικά που είναι ανθεκτικά και στη βρώμα. Βγάζουμε εξ’ολοκλήρου το παλιό ύφασμα και κολλάμε καινούργιο, με ύφασμα ή δέρμα / δερματίνη της επιλογής σας.

Πόρτες αυτοκινήτου (SMART FOR TWO)

SMART FOR TWO – ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΟ

Σαλόνι αυτοκινήτου & ταμπλό με δέρμα προέλευσης Αγγλίας, άριστης ποιότητας. Στην περίπτωση που ζητηθεί η αλλαγή ολόκληρου σαλονιόυ (καθίσματα, ταμπλό, τιμόνι, λεβιέ, πόρτες και/ή ουρανό), ο χρόνος εργασίας θα εκτιμάται με τι δουλειά έχει το αυτοκίνητο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

SMART FOR TWO – ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΟ

Κάθισμα αυτοκινήτου με ALCANTARA.

Το Alcantara είναι ένα ύφασμα με μεγάλη ανθεκτικότητα στο σκίσιμο και στην φθορά. Η πιστοποιημένη του σύνθεση από τους οργανισμούς Certitex και Oeko-Tex είναι ακίνδυνη για το περιβάλλον. Τα σχέδια είναι κατά παραγγελία