Σέλες Moto

Αντικαθιστούμε την παλιά σέλα της μηχανής σας με μια νέα, της επιλογής σας. Φροντίζουμε για την άψογη εφαρμογή. Χρησιμοποιούμε υλικά από τις καλύτερες εταιρείες, προσφέροντας ποιότητα και αντοχή. Συμβουλευτείτε έναν από τους συνεργάτες μας, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει, καλύτερα, στις καθημερινές σας απαιτήσεις.

Ανατομικές σέλες για περισσότερα ξεκούραστα χιλιόμετρα. Μετατρέπουμε την σέλα ανάλογα τον αναβάτη με ειδικά υλικά άριστης ποιότητας. Με τον τρόπο αυτό παρέχουμε άνεση και ασφάλεια στον αναβάτη και συνεπιβάτη και πιο εύκολες διαδρομές. Βελτιώστε την οδηγική σας εμπειρία με μια σέλα μοτό από την MCS και μειώστε αισθητά την κούραση που μπορεί να νιώθετε καθημερινά ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά, για οποιαδήποτε πληροφορία.

Άμεση επικοινωνία στο 211 183 7020

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα έργα μας

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα έργα μας

Note: Τα χρώματα της ραφής, τα σχέδια και ποιότητα υλικών θα είναι της επιλογής σας. Σε όλες τις σέλες έχετε την επιλογή αν θέλετε ή όχι το λογότυπο της μηχανής. Είμαστε στη διάθεση σας για συμβουλές σχετικά με τα τεχνικά του σχεδίου και προτεραιότητα μας είναι πάντα η ικανοποίηση του πελάτη.

Το αντιολισθητικό δερματίνη είναι 100% άριστης ποιότητας, δεν γλιστράει και είναι το υλικό που χρησιμοποιούμε συνήθως για το μαύρο σε χρώμα σχέδιο σέλας. Βέβαια, έχουμε και άλλα σε υφή δερματίνη εφόσον θέλετε.

Σε όλα τα καλύμματα σέλας ORIGINAL, ο χρόνος εργασίας είναι μέχρι και 2 ημέρες, κατά παραγγελία. Υπάρχουν περιπτώσεις που παίρνετε την σέλα σας πίσω αυθημερόν.

Για τις ανατομικές σέλες, ο χρόνος εργασίας μπορεί να είναι μέχρι και 3 ημέρες, κατα παραγγελία, ανάλογα με τα σχέδια και τι έχει ζητήσει ο πελάτης.