Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα προϊόντα και υλικά, παρέχοντας γραπτή εγγύηση ποιότητας, αλλά και λογικές τιμές, για κάθε μας υπηρεσία.

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτου

MCS: Από το 2005 δίπλα σας.

Η εταιρεία MCS βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εφαρμογή ταπετσαριών για αυτοκίνητα και σκάφη. Από το 2005 έως και σήμερα, σημειώνουμε συνεχή ανοδική πορεία, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας, προσφέροντας πάντοτε τέλειο αποτέλεσμα και άψογη εφαρμογή.

Αντικαθιστούμε ταπετσαρίες αυτοκινήτων, ταπετσαρίες σκάφους, επενδύσεις τιμονιών, σέλες μηχανών και επενδύσεις ουρανών (οροφής). Παράλληλα, προσφέρουμε εσωτερικό βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτων, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, που επιτρέπουν το πλέον αποτελεσματικό και βαθύ καθάρισμα, απομακρύνοντας όλα τα μικρόβια και τους λεκέδες.

Από 19 Μαρτίου 2018, θα μας βρείτε στο καινούργιο μας κατάστημα επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 116, Άγιος Δημήτριος 17236

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας, έχουμε δεσμευτεί απέναντί σας, ώστε να εξελισσόμαστε διαρκώς και να κάνουμε τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά, για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε. Παρέχουμε, πάντοτε, την καλύτερη εξυπηρέτηση!
Αλλάξτε την παλιά ταπετσαρία του αυτοκινήτου σας στη MCS, στην Αθήνα, και εξασφαλίστε ποιότητα και άψογο αποτέλεσμα!

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε τα έργα μας από το 2005 έως σήμερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ